Laatste luxe-appartement te koop!

Achter de historische facade van deze residentie vinden we een prachtige meergezinswoning voorzien van lift en ingedeeld in volgende luxe appartementen:

  • Gelijkvloers appartement: Inkom met gastentoilet, Ruime woonkamer, Keuken met vitrokeramische kookplaat-inbouwafguikap-koel en vriescombinatie-heteluchtoven en vaatwas, technische ruimte met voorziening voor was- en droogmachine, badkamer met inloopdouche en wasmeubel, 2 ruime slaapkamers, terras van circa 40m²
  • 1e verdieping appartement: Inkom met gastentoilet, bergruimte, Woonkamer met open keuken(toestellen zoals glv), 1e badkamer met inloopdouche en wasmeubel, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en ensuite 2e badkamer, Terras van circa 9m²
  • 2e verdieping appartement: Inkom met gastentoilet, woonkamer met open keuken, badkamer met inloopdouche en wasmeubel, 2 slaapkamers, terras van circa 8,5 m²
  • 3e verdieping appartement: Ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht over de stad, Keuken (toestellen als glv), Gastentoilet, Ruime slaapkamer met inbouwkasten , Badkamer met inloopdouche en wasmeubel, terras van Circa 14m²

Meer info en prijzen volgen binnenkort!